Nedan ser ni all utrustning som jag har använt i min kursverksamhet. Det är kajaker, paddlar, flytvästar, kapell, flottörer, pumpar, kajakvagnar och våtdräkter. Kontakta mig på uteteknik@gmail.com eller 070 48 29 499 vid intresse av köp.

 

 

Tahe Marine - Reval Midi Performance

En tålig skeddakajak i plast med god kursstabilitet då den har V-formad köllinje. Skarpa slag gör att den har bra stabilitet även vid kantning. Fast fotstöd med en liten pedal ovanför för att styra rodret. Fyra packutrymmen, ett av dem en liten "fikalucka" framför sittbrunnen. Använd fyra säsonger, bra skick. Säljs med roder som får monteras av köparen.

Vikt ca 28 kg, längd 515 cm, sittbrunn 85x48 cm

Pris 7000 kr

 

SeaBird Designs - R Scott MVPE

Skäddakajak i plast, med förstärkt mittparti för extra styvhet och tålighet. Flat skrovform vilket gör den lättmanövrerad men ändå stabil i vattnet. Fyra packutrymmen, varav ett är en liten "fikalucka" framför sittbrunnen. Använda fyra säsonger, bra skick.

3 kajaker till salu.

Vikt 27 kg, längd 525 cm, sittbrunn 82x40 cm

Pris 7000 kr

 

 

Tahe Marine - Reval Midi e-co:re

I stort sett samma kajak som Performance, men i återvunnen plast. Roderförberedd, men säljs utan roder, samt ingen "fikalucka". Kajakerna har fått en minimal lutning till vänster, vilket gör att de drar lite till vänster om de glider själva på vattnet. När jag paddlar dem så märker jag inte av det däremot. Använda fyra säsonger, bra skick i övrigt.

2 kajaker till salu.

Vikt ca 28 kg, längd 515 cm, sittbrunn 85x48 cm

Pris 3500 kr

Tahe Marine - Fit 132 PE - SÅLD

En lite kortare och bredare kajak som är otroligt stabil. Har både monterat roder och skedda, samt två packutrymmen. Stor sittbrunn som är extra lätt att ta sig i och ur. Bra kajak för den som är lite osäkrare med balansen i början. Säljs med anpassat kapell, då sittbrunnen är ovanligt stor. Använd sparsamt i tre säsonger, mycket bra skick.

Vikt ca 26 kg, längd 425 cm, sittbrunn 115x50 cm

Pris 5000 kr

Outlife - Sleek / Vidda- Tour (samma paddel från olika märke)

Utmärkt touringpaddel med skaft av kolfiber och blad i glasfiberförstärkt nylon. Delbar i två delar. Lätthanterlig låsmekanism tillåter dig att ställa in vinkel helt steglöst, samt en justering av längden med hela 15 cm. Droppringar. Använda fyra säsonger, mycket bra skick.

Vikt 850 gr

Längd:

220-235 cm: 2 st

Pris 850 kr

 

Seahawk

Smidiga paddlar med glasfiberskaft och blad av glasfiberförstärkt nylon. Delbar i två delar. Lätthanterlig låsmekanism tillåter dig att ställa in vinkel helt steglöst, samt en justering av längden med 10 cm. Droppringar. Använda en säsong, mycket bra skick.

Vikt 950 gr

Längder:

210-220 cm: 1 st

220-230 cm: 1 st

Pris 750 kr

Baltic - X3

Väldesignad kajakflytväst med justeringsmöjligheter samt liten frontficka. Sidodragkedja, flytvästen träs över huvudet. Använda fyra säsonger, mycket bra skick.

40-50 kr: 1 st

50-70 kg: 2 st

Pris 300 kr

SeaBird Design - Plus

Prisvärd flytväst med flera justeringsmöjligheter och frontdragkedja, vilket gör det enkelt att sätta på och ta av. Använda fyra säsonger, mycket bra skick.

S/M: 2 st

M/L: 1 st

Pris 300 kr

Vidda kapell

Bra sittbrunnskapell med dragögla och justering med låsfunktion. Använda 4 säsonger, mycket bra skick. Passar sittbrunnar med måtten 75-95 cm långa och 42-58 cm breda.

1 st till salu

Pris 250 kr

Seahawk kapell

Bra sittbrunnskapell med dragögla och justering med låsfunktion. Använda 3 säsonger, mycket bra skick. Passar sittbrunnar med måtten 75-95 cm långa och 42-58 cm breda.

2 st till salu

Pris 250 kr

Outlife kapell

Bra sittbrunnskapell med dragögla, justering med låsfunktion samt hängslen. Använda 4 säsonger, bra skick. Passar sittbrunnar med måtten 75-95 cm långa och 42-58 cm breda.

2 st till salu

Pris 250 kr

Vidda

Uppblåsbar flottör med två luftkamrar på var sin sida paddelbladet, med separata munstycken. Rejäl storlek för maximal flytkraft, samt spänne som viras runt paddelskaftet så den håller sig på plats. Använda sparsamt fyra säsonger, lite smutsiga men fullt funktionsdugliga.

5 stycken till salu.

Pris 200 kr

Kajakvagnar

Alla är samma modell och design, det är bara olika märke. Litet stödben så de kan stå av sig själva. Använda 3/4 säsonger, mycket bra skick.

1 st till salu

Pris 400 kr

Olaian våtdräkt

1,5 mm tjocka shortydräkter i neopren. Använda sparsamt i 4 säsonger, mycket bra skick. Small i dam har däremot lite hål på höger axel, se bild. Den kostar endast 100 kr. Dam har blå detaljer och herr har röda.

Herr: M, XXL

Dam: S, M, L, XL

Pris 200 kr