Friluftskurser

Friluftsliv är ett väldigt brett begrepp som innefattar en mängd utomhusaktiviteter. Men nästan oavsett vad man gör så finns det några grundläggande saker som är gemensamma. Vad vi kommer fokusera på i dessa friluftskurser är att du som deltagare ska bli bekväm med dessa delar, som du sedan kan koppla till ditt kommande uteliv.

Om du/ni vill gå kursen men inget av datumen passar så kontakta mig så försöker vi hitta en dag som fungerar för dig/er.

Kompass karta

Bas

Friluftsliv är nu för tiden något som alla kan ta del av, på ett eller annat sätt. Och du kan få ut så mycket mer av det om du lär dig en del grunder, både praktiska och teoretiska. Jag vill lära dig saker som gör att du med mer säkerhet och kunskap kan vistas i skogen och på fjället. Och med mer säkerhet kan du istället njuta mer.

Tid: 5 timmar

Pris 695 kr

Kompass karta

Fördjupning

Om du vill maxa kunskapsintaget när det kommer till friluftsteknik, så ska du boka in dig på den här kursen. Vi går igenom det som är i Baskursen, men ökar på genom att lägga till något mer ämne samt att gå djupare på de redan befintliga.

Tid: 8 timmar

Pris: 1195 kr

Vandring

Vandringstur

Det är en sak att lära sig saker, det är en helt annan att uppleva dem. Mycket handlar om rutiner och hur man blir van vid sin utrustning för att kunna göra sina turer mer friktionsfria. Under två dagar i närheten av Stockholm har vi gott om tid att bli familjära med att vara ute och vad det kan innebära.

Tid: 2 dagar

Pris: 2595 kr